FÅ FORBINDELSE. TAG KONTROL

Tool Connect bruger Bluetooth, så du let kan oprette forbindelse til og styre dit værktøj via ToolConnect-appen eller online. Brug det til at beskytte, overvåge, tildele og holde styr på dit værktøj på tværs af flere byggepladser. Tilslut dig fremtidens byggeplads.

TILDEL DINE AKTIVER

Tildel nemt dit værktøj til specifikke brugere på tværs af flere byggepladser og indstil advarsler og returneringsdatoer. Tool Connect kan navngive, logge og overvåge alle dine aktiver for at hjælpe dig med effektivt at styre din værktøjsbeholdning. Du kan også bruge det til at administrere serviceoplysninger og endda tilføje købsdatoer og omkostninger.

SPOR & FIND

Brug Tool Connect appen til hurtigt at finde dit værktøj og sikre, at det er, hvor det skal være, når det skal være der.

play_arrow
Inventory Management

OVERVÅGNING

Få advarsler, når værktøjet bruges for ekstremt, eller når batteriniveauet er lavt - appen giver dig endda mulighed for at lokalisere servicecentre i nærheden.

SPOR & FIND

Spor dit værktøj og hvor det sidst blev set ved at indstille et virtuelt hegn på 30 m radius, der advarer dig, når dit værktøj forlader området, så du kan deaktivere det på afstand.

LAGERSTYRING

Sporings- og besiddelsesdata på værktøj, der er forbundet til appen, sendes automatisk til din lagerstyrings-konto.

Customise

Brugertilpas

Værktøj med integreret Tool Connect kan tilpasses til den aktuelle opgave og kan endda spores, selv når batteriet ikke er tilsluttet.

Assign your assets

REDIGER DINE INDSTILLINGER

Hastighedsindstillinger, LED-lysstyrke og brugerdefinerede alarmer kan alle tilpasses med integreret Tool Connect og Bluetooth.

TILPAS DIN SLAGSKRUETRÆKKER

DCF888 slagskruetrækker har Precision Drive-funktion, der kan brugertilpasses.

proximity alerts

OPRET VIRTUELT HEGN

Med et virtuelt hegn på 30 m radius ved du, at dit værktøj er i nærheden. Appen advarer dig, hvis dit værktøj forlader området og giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere værktøjet på afstand. Du kan også markere værktøj som mistet eller stjålet og bruge Tool Connect-netværket til at finde det.

HVORFOR HAR JEG BRUG FOR TOOL CONNECT?

Brug mindre tid på at lede efter eller vente på dit værktøj. Ved at forbinde, allokere og spore dit værktøj på tværs af flere byggepladser, øges din produktivitet, og dine aktiver beskyttes. Tool Connect-appen opdateres automatisk med data fra tilsluttet værktøj for at give dig information i realtid om dine tilsluttede byggeplads-aktiver.

SIDST SET

Hold styr på dine byggeplads-aktiver ved at kontrollere, hvor og hvornår de sidst blev set.

TILDEL

Administrer din byggeplads ved at tildele dit værktøj til andre og indstille advarsler og returneringsdatoer.

TILPAS

Værktøj med integreret Tool Connect kan tilpasses til den aktuelle opgave.

FORSVUNDNE AKTIVER

Markér værktøj som mistet eller stjålet, og brug Tool Connect-netværket til at finde det.

VIRTUELT HEGN

Indstil et virtuelt hegn med 30 m radius og få advarsler, når dit værktøj forlader området og deaktiver det på afstand.

SPOR

Find dit værktøj og sørg for, at det er, hvor du har brug for det.