Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

ULTIMATIV SIKKERHED.
MAKSIMAL PRODUKTIVITET.

Perform & Protect er vores certificeringsstempel på et nøje udvalg af produkter, som har dit helbred i fokus uden at gå på kompromis med ydelsen eller holdbarheden på elværktøjet. Med denne serie får du mulighed for at udføre mere på kortere tid samt være sikker på resultater af høj kvalitet og standarder uden at gå på kompromis med sikkerhed eller sundhed. Værktøj i Perform & Protect-sortimentet  er designet til overholde alle sundheds- og sikkerhedsforskrifter uden at gå på kompromis med ydeevnen. Det er vores certificeringsstempel, der lader dig vide, at det værktøj, du bruger, lever op til opgaven - det giver dig mulighed for at få mere udført på kortere tid uden at gå på kompromis med sundhed og sikkerhed.

  HØJ YDEEVNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS

  Med Perform & Protect-værktøj får du udført mere på kortere tid uden at gå på kompromis med helbred og sikkerhed.

  check Udfør mere på kortere tid

  check Forbedret ydelse fra værktøj og team

  check Værktøj, der overgår sundheds- og sikkerhedsforskrifter

  REGULATIVER OG KRAV PÅ BYGGEPLADSEN

  Perform & Protect-værktøj overholder de strengeste byggepladsregulativer, så du og dit team får mulighed for at  påtage større og mere krævende opgaver.

  check Adgang til opgaver på store byggepladser

  check Værktøj, der overholder byggepladsregulativer

  check Større og mere krævende opgaver kan påtages

  SIKKERHED

  Sikkerhed på byggepladsen er altafgørende. Vores Perform & Protect-logo viser dig, at værktøjet overholder sikkerhedskravene samt sender et signal på byggepladsen om, at du arbejder sikkert og i henhold til sikkerhedsreglerne.

  check Information til brugerne om at værktøjet overholder krav til sikkerhed

  check Information til byggepladsen om krav og regulativer overholdes

  check Begrænser risikoen forbundet med langvarig brug af værktøj

  STØV HÅNDTERNG

  Reduceret risiko for indhalering af støv og et renere arbejdsmiljø.

  VIBRATIONER

  Vibrationsniveauet reduceres med op til 50%, hvilket mindsker risikoeksponeringen.

  SIKKERHEDSKONTROL

  Reduceret risiko for indhalering af støv og et renere arbejdsmiljø.

  FALDSIKRINGSSYSTEM

  Faldsikringssystem til værktøjet, når der arbejdes i højden.

  REDUKTION AF STØV GIVER ET EFFEKTIVT & RENT MILJØ

  Perform & Protect værktøjs-sortimentet garanterer at  risikoen for at inhalere støv er reduceret, så et renere og mere sikkert arbejdsmiljø sikres. Luftbåren støv kan føre til en række langtids helbredstilstande så som silikose og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Med DEWALTs Perform & Protect støvudsugningsløsninger er risikoen for inhalering af støv væsentligt reduceret, så professionelle kan arbejde i et renere og mere sikkert arbejdsmiljø. Minimeret støv på arbejdspladsen sikrer også optimal produktydelse og -levetid og dermed ultimativ produktivitet. DEWALT har mere end 200 produkter og integreret tilbehør til støvhåndtering, herunder Klasse-M støvsugere med automatisk filterrensning, skærme til vinkelslibere, udsugningsbor såvel som universelle støvsugere, der passer til alle værktøjsfabrikater, så alle teams kan arbejde sikkert på byggepladsen.

  check Forbedret ydeevne, pålidelighed og længere levetid
  check Et renere og mere sikkert arbejdsmiljø
  check Reduceret risiko for inhalering af støv

  STØVKONTROL

  Automatisk filterrensning forhindrer tilstopninger og opretholder effektiviteten.

  Et universelt støvhåndteringsystem der sikrer værktøj med skærme til vinkelslibere og hule udsugningsbor.

  Trådløs betjening af værktøj med indbygget Wireless Tool Control.

  M-klasse certificering imødekommer de høje krav og retningslinjer på byggepladsen.

  EN ROLIG HÅND

  Langvarig eksponering for vibrationer fører til velkendte helbredsskader som karpaltunnelsyndrom (CTS) og hvide fingre (VWF). Vores aktive vibrationssystem inkluderer modvægtssystemer, flydende håndtag mv til betydelig reduktion af de triaksiale vibrationer. Dette hjælper med at levere op til 50% lavere vibrationsniveauer sammenlignet med gængs el-værktøj, målt efter EN 60745 1: 2006.

  Ved korrekt anvendelse sikrer værktøj i Perform & Protect-sortimentet, at brugereksponering holdes under grænsen for eksponeringsaktionsværdien. Værktøj med 5m/s² vibration kan anvendes op til 2 timer/dag før eksponeringsaktionsværdien (EAV) nåes og op til 8 timer/dag før eksponeringsgrænseværdien (ELV) nåes. Øget anvendelsestid og komfort betyder, at du og dit team kan udføre krævende opgaver i længere tid med større sikkerhed.

  check Udfør krævende opgaver i længere tid
  check Øget brugerkomfort
  check Forbedret teamsikkerhed, pålidelighed og lang produktlevetid 

   

  20% reduktion af vibration ved håndtaget hos brugerne.

  KRAFT ER INTET UDEN KONTROL

  Højtydende værktøj kan køre fast ved savning eller boring og risikere at skade brugeren og værktøjet. Vores Perform & Protect-sortiment har integreret, avanceret momentkontrol som standard.

  Elektronisk kobling registrerer en roterende bevægelse og minimerer enhver pludselig momentreaktion, mens elektroniske kickaback-bremser i vores vinkelslibere automatisk slukker for strømmen, hvis maskinen kører fast. LED-indikatorer og overbelastningssensorer er også blandt egenskaberne.

  SIKKERHEDSKONTROL ELEMENTER

  Trådløs fjernbetjening af værktøj med integreret Wireless Tool Control.

  Slukker automatisk for værktøjet, hvis de kører fast, for at undgå personskade.

  Slukker automatisk for vinkelsliberen, hvis den kører fast.

  DIN SIDSTE FORSVARSLINJE, HVIS ET VÆRKTØJ FALDER

  Når du arbejder i højden, så er det vigtigt at anvende integrerede faldsikringssystemer, der tilbyder ultimativ beskyttelse og sikring af værktøjet, hvis uheldet er ude og det falder ned. Det integrerede Lanyard ready faldsikringssystem tilbyder løsninger med sikkerhedsstrop med en maximum sikkerhedslinie på 2 meter, når der arbejdes i højden*. Alle Perform & Protect produkter er designet til at overholde alle sundheds- og sikkerhedsregulativer uden at gå på kompromis med ydeevnen.

  *Se individuelle produktdetaljer for Lanyard ready løsninger, som sælges separat. Yderligere sikkerhedsindtruktioner er inkluderet i manualen.

  Airlock Kompabilitet

  Til alle støvsugere i AirLockTM-serien findes tilbehør for tilslutning til en bred vifte af DEWALT-værktøj.