BATTERIDREVET ELVÆRKTØJ

Vi forsøger utrætteligt at skabe batteridrevne byggepladser. Fra vores XR FLEXVOLT®-system til vores voksende batteridrevne 18V XR- og 12VXR-platforme fortsætter vi med at forny, så du har alt det rigtige værktøj til dine opgaver.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

KRAFT SOM LEDNINGSDREVET. FRI FOR LEDNINGER.

Vores revolutionerende sortiment af batteridrevet 54V elværktøj giver dig uovertruffen batteridrevet ydeevne og driftstid. Forestil dig en byggeplads uden store generatorer eller strømkabler, hvor alle fagområder kan arbejde hurtigere, sikrere og mere effektivt med batteri alene – XR FLEXVOLT-arbejdspladsen.

VORES HURTIGST VOKSENDE SYSTEM

Med over 250 produkter er 18V XR-serien det foretrukne sortiment af batteridrevet elværktøj, der er designet og udviklet til at opfylde de specifikke behov i de mest krævende brancher. Fra slagbor til rundsave til plæneklippere – det konstant voksende 18V XR-sortiment dækker dig ind.

UDENDØRS BATTERIDREVNE LØSNINGER

DEWALT's alsidige sortiment af batteridrevet elværktøj til havebrug og landskabspleje giver dig mulighed for at håndtere og tæmme udelivet som aldrig før. Batteridrevet, praktisk og med forlænget driftstid og forbedret værktøjslevetid har det aldrig været nemmere at klare de barskeste landskaber.