Den størrelse, du ønsker. Den kraft, du har brug for

Vi har udviklet ekstrem kraft i en kompakt størrelse, der forstærker alt ned til mindste detalje. Det nye DeWALT 12V XR Compact-sortiment giver det perfekte kompromis mellem størrelse og ydeevne.

XTREME brushless cordless screwdriver fastening hinge between two metal surfaces.

DCF601D2-QW

12V XR KULLØS KOMPAKT SLAGSKRUETRÆKKER - 2 X 2Ah

Det perfekte kompromis mellem størrelse og ydelse giver nem adgang på trange steder, samtidig med at den tilbyder imponerende 0-1100 omdr./min. Dens effektive KULLØSE motor giver 30% længere driftstid end tidligere generationer, samtidig med at den er kompatibel med alle 10,8 og 12V-batterier.

Brushless One-Handed Cordless Reciprocating Saw illuminating dark workspace.

DCS312N-XJ

12V XR KULLØS KOMPAKT BAJONETSAV

Den batteridrevne 12V XR-bajonetsav er kompakt og fuld af ydeevne. Med en vægt på kun 1,38 kg (kun værktøj) og en længde på blot 308 mm samt en effektiv kulløs motor leverer den op til 2800 SPM. Dette kombineres med en slaglængde på 16 mm, der giver hurtig og effektiv skæring.

Brushless cordless hammer drill with battery drilling  floor.

DCD706N-XJ

12V XR KULLØS KOMPAKT SLAGBOREMASKINE

DCD706 er det perfekte kompromis mellem størrelse og ydeevne og er spækket med funktioner, der giver ultimativ mobilitet og brugervenlighed. Dens effektive KULLØSE motor giver 15% længere driftstid end tidligere generationer, samtidig med at den er kompatibel med alle 10,8 og 12V-batterier.

CORDLESS IMPACT WRENCH in action

DCF902D2-QW

12V XR KULLØS SUPERKOMPAKT 3/8" SLAGNØGLE, 2 X 2AH

DCF902 er det perfekte kompromis mellem størrelse og ydeevne og tilbyder imponerende 0-3600IPM og 0-2850RPM med 3 elektroniske hastigheder, der giver bedre kontrol, når der arbejdes med præcise applikationer.

FIND EN LOKAL FORHANDLER

DEWALT's produkter og tilbehør kan købes online og hos forhandlere over hele landet. Kontakt forhandlerne direkte for at bekræfte, at produkterne er til rådighed. Søg efter forhandlere i nærheden af dig efter postnummer eller by.