TSTAK range featuring DWST83346-1, DWST82968-1, DWST1-70706, DWST83347-1, DWST83345-1, DWST-71228, DWST83343-1, DWST82990-1, DWST82991-1, DWST1-71196, DWST170705, DWST83344-1, DWST171229

Hverdagens værktøjsbeskyttelse

TSTAK er et sammenlåseligt opbevaringssystem, som meget af vores el-værktøj levers i.  Det er en ideel løsning til håndværkerens hverdagsopbevaring af værktøj. Enhederne kan skræddersyes  i henhold til dine behov, og sammenlåsningssystem giver dig mulighed for at sikre enhederne samlet for let transport og opbevaring.

play_arrow

SAMMENLÅSELIG STABELBAR OPBEVARING

PASSER TIL FORMÅLET

TSTAK-opbevaringsenheder er modulopbyggede og kan stables sammen i forskellige konfigurationer. Individuelle enheder kan tilpasses og konfigureres med inddelere og udtagelige bakker, så de passer til dine behov, og du kan opbevare alt fra smådele til el-værktøj.

BYGGET TIL AT HOLDE

Enhederne er lavet af hård polypropylen med holdbare metallåse, er testet på byggepladsen og bygget til at holde. Skinner med kuglelejer til let åbning og lukning, og bakker låser sig på plads ved lukning for sikker opbevaring af genstande under transport.

T stak Mobile storage clipboard carrying out one hand operation.

AFLÅSELIG SIKKERHED

Alle TSTAK-værktøjskasser har hængelåseøjer, der giver låsbar sikkerhed og  ro i sindet, at dit værktøj er sikret, når det ikke er i brug.

SORTIMENTS SAMMENLIGNING

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Lasteevne

50Kg

30Kg

Modulær klemmekompatibilitet

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulære stablingslåse

check_circle_outline

check_circle_outline

låsbar

check_circle_outline

check_circle_outline

Krop

Forstærket

Polypropylen

Metalhængsler

check_circle_outline

check_circle_outline

Robuste forstærkede metallåse

check_circle_outline

remove_circle_outline

Vand- + støvforsegling (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

GØR DET MOBILT

TSTAK-trolleyen og rulleplader bruger det samme sammenlåsningssystem som opbevaringsenhederne og kan også bruges til at flytte tungere værktøj og genstande hurtigt og bekvemt. Alle TSTAK-enheder har også bi-materiale-håndtag til komfortabel løftning.