TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

ROBUST VÆRKTØJSBESKYTTELSE

ToughSystem er det ultimative inden for hårdførhed og ekstrem beskyttelse. Disse mobile, modulopbyggede, stabelbare opbevaringsløsninger er lavet af robust, forstærket strukturskum og er konstrueret til at opbevare og beskytte dit værktøj under de meget krævende byggeplads- og vejrforhold.

Works for you

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Mix og match komponenter fra værktøjskasser til organisere, åbne kasser eller ToughSystem-radioen, så de passer til dagens opgaver og opbevaringsbehov. Tilpas konfigurationen af ToughSystem-enheder i din ideelle stablingskombination. Patenteret modulær sidelås-kompatibilitet betyder også, at du kan få adgang til enhver enhed uafhængigt af resten uden at fjerne nogle enheder ovenover.

VEDVARENDE HÅRDFØRHED

ToughSystem-enhedernes tykke, forstærkede ydre kabinet af strukturskum giver hærdet, høj beskyttelse af dit værktøj og giver  en maksimal belastningskapacitet på 50 kg. Dette holdbarhedsniveau udvides med rustbeskyttede, forstærkede metallåse og hængsler. ToughSystem-enhederne er konstrueret og bygget til at modstå kontinuerlig hårdfør anvendelse og holder, uanset hvor hårdt det bliver.

SIKKERHED PÅ FLERE NIVEAUER

En IP65-klassificering mod vand- og støvindtrængning sikrer, at dit værktøj er fuldt beskyttet uanset elementerne, mens en trykaflastningsventil på værktøjskassen muliggør trykudligning indvendigt vs. udvendigt. Hængelåseøjer giver låsbar sikkerhed og ro i sindet, at dit værktøj er sikret, når det ikke er i brug.  Trolleyen indeholder også et samlet låsesystem, der giver dig mulighed for at sikre alle moduler på én gang.

SORTIMENTS SAMMENLIGNING

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Lasteevne

50Kg

30Kg

Modulær klemmekompatibilitet

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulære stablingslåse

check_circle_outline

check_circle_outline

låsbar

check_circle_outline

check_circle_outline

Krop

Forstærket

Polypropylen

Metalhængsler

check_circle_outline

check_circle_outline

Robuste forstærkede metallåse

check_circle_outline

remove_circle_outline

Vand- + støvforsegling (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

MOBILITET I EKSTREME MILJØER

ToughSystem trolleyen er med sine 21,5 cm robuste gummihjul kombineret samt fleksible tilpasning af enheder også høj mobilitet i ekstreme miljøer. Udover at transportere dine ToughSystem-enheder mellem byggepladser, kan vognen også bruges til at flytte ekstraudstyr og tunge materialer.

REOLSYSTEM TIL VAREBIL

Du kan let flytte dit værktøj mellem dit værksted, din varevogn og arbejdspladsen med det specialdesignede ToughSystem-reolsystem til varebiler. Det crash-testede system er designet til at maksimere opbevaringspladsen i din varevogn og holde dit værktøj let tilgængeligt. Hver reol kan bære op til 70 kg og har bærearme, der kan klappes ind, når de ikke er i brug. Trinvis instruktion til let montering og tilpasning i den dedikerede app.