Overhead view of Large hammer dust extraction chiseling being used by a person to chisel.

Hvorfor Dewalt

Se, hvorfor millioner af fagfolk vælger DEWALT. Fra vores omfattende historie og dokumenterede resultater til vores fokus på innovation og teknologi. Fra 1922 til i dag fortsætter DEWALT med at designe og optimere professionelle løsninger til byggepladsen – værktøjer, tilbehør og service – for at sikre absolut tillid til de barskeste forhold. VI ER DEWALT, og VI ER GUARANTEED TOUGH.

DEWALT® YELLOW & BLACK®. DET ER MERE END BARE EN FARVEORDNING.

Vores værktøj og tilbehør er skabt til at blive brugt på byggepladsen. Det er her, de bliver testet. Og hvis der er et problem, er det her, vi løser det. Resultatet er produkter, vi kan stå inde for.

GUARANTEED TOUGH SIDEN 1924

BYGGEPLADSLØSNINGER

På byggepladsen finder du vores produkter.
Det er her, vi tester dem.

Det er her, de bliver brugt. 
Og det er her, de beviser deres værd.

Hele DEWALT-serien trives på byggepladsen, fordi det er her, produktidéerne kommer fra. For at bære DEWALT-navnet skal værktøjet ikke kun kunne klare de strabadser, der findes på byggepladsen, det skal også kunne klare opgaven. Og det skal gøres dag efter dag.

INNOVATION, DER BETYDER NOGET

DEWALT er ude på byggepladsen for at lære, hvad der virker, og hvad der ikke virker, så vi kan få det hele til at fungere bedre.

Hver eneste innovation, vi foretager, er drevet af et ønske om at øge ydeevnen, brugervenligheden eller produktiviteten.

Vi ændrer et værktøj, fordi forandringen får værktøjet til at fungere bedre for den professionelle, der bruger det, ikke for forandringens skyld.

Fra teknologi, der bruges til rumforskning og luftfartøjer, til integrering af Bluetooth-teknologi i vores produkter – DEWALT er altid på forkant med innovationen på byggepladsen.

BÆREDYGTIGHED

Direkte brugerfeedback inspirerer vores ingeniører til at omdefinere, hvad der er muligt. Ved at bruge den nyeste teknologi tager vi udfordringer på arbejdspladsen op for at øge effektiviteten, øge produktiviteten og hjælpe dig med at få mere ud af dit værktøj.

SPONSORAT OG PARTNERSKABER DEWALT®

er verdens førende producent og forhandler af elværktøj og udstyr designet specifikt til den professionelle håndværker. DEWALTs marketingindsats, herunder eventsponsorater, er konsekvent rettet mod disse vigtige målgrupper og understøtter DEWALTs brandposition – GUARANTEED TOUGH®.

HVORFOR ER DEWALT-ELVÆRKTØJ GARANTERET ROBUST?

Vi taber dem. Dækker dem til med støv. Misbruger dem. 

Vi ryster dem i dagevis. Kører dem for fuld tryk og stopper dem.

Vi lader dem køre uafbrudt i ugevis.

Vi fryser dem. Udsætter dem for de værste vejrforhold.

Vi tænder og slukker for dem millioner af gange. 

Og vi forventer stadig, at de kører og præsterer hver dag. 

Hvert værktøj skal bestå de skrappeste DEWALT-TESTS, før det overhovedet ser markedet.

DEWALT TOUGH

play_arrow