Storage

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

BREDT UDVALG TIL OPBEVARING

Uanset hvor din arbejdsplads er, har vi mobile opbevaringsløsninger, der er ideelle til at beskytte, organisere og transportere dit værktøj. Fra de meget hårdføre forstærkede enheder til smarte, sammenlåselige opbevaringssystemer til bærbare, kraftige stoftasker sørger vi for, at du kan transportere dit værktøj let og sikkert.

HÅRDFØR VÆRKTØJSOPBEVARING

Den ultimative værktøjsopbevaringsløsning til det krævende og mest udfordrende miljø. Det forstærkede modulopbyggede, transportable opbevaringssystem er designet og konstrueret til at opbevare og beskytte dit værktøj uanset arbejdspladsen og vejrforholdene. ToughSystem giver dig kompromisløs hårdførhed og værktøjsbeskyttelse.

HVERDAGENS VÆRKTØJSBESKYTTELSE

TSTAK-produkter og deres sammenkoblingssystem giver en stabelbar opbevaringsløsning til hverdagens behov på arbejdspladsen. Muligheden for at kombinere enheder, der passer til dine behov, giver dig mulighed for hurtigt og nemt at stable, opbevare og transportere dit værktøj på og uden for byggepladsen.

SoftStorage logo

SOFTSTORAGE®

Praktiske løsninger til værktøjsopbevaring lavet af kraftigt, robust stof med et sortiment af produkter, der imødekommer forskellige behov. SoftStorage-sortimentet er let og holdbart og er ideelt til dem, der er på farten, eller brug på vanskeligt tilgængelige arbejdspladser eller mindre byopgaver.