Ankre- og befæstigelsessystemer

Alle vores ankre- og befæstigelsessystemer er blevet underkastet strenge udviklings- og testprogrammer. Vi leverer kun højtydende løsninger, der er fuldt kompatible med alle relevante bygningsregulativer, understøttet af omfattende teknisk dokumentation og design software.

MEKANISKE ANKRE: GARANTI FOR KVALITET OG PÅLIDELIGHED

Håndværkere i byggeriet har brug for pålidelige mekaniske ankre. Netop derfor har vi udviklet et omfattende sortiment af ekspansionsbolte, betonskruer og ekspansionsstik. Disse giver en ideel og pålidelig fastgørelsesløsning til alt fra stålbjælker og konstruktion med høj belastning til afmonterbart inventar.

Adhesive anchors: solutions for every application

KLÆBEANKRE: LØSNINGER TIL ENHVER OPGAVE

Ydeevnen fra ​​vores klæbeankre betyder, at vedhæftningen mellem klæbemørtel og gevindstang er ofte stærkere end grundmaterialet. Brug dem til opgaver med stor belastning, når der kræves varig stressfri fastgørelse i murværk, blokke og beton. Den spændingsfrie montage muliggør montage med små indbyrdes afstande samt lille kantafstand.

  RENE EPOXY KLÆBEANKERE

  check Stort temperaturinterval og høj lastbæreevne
  check Godkendt til brug i både revnet og ikke-revnet beton​​​​​​​
  check Egnet til våde omgivelser / vandfyldte huller​​​​​​​
  check Velegnet til diamantborede huller​​​​​​​
  check Fremragende modstandsdygtighed over for kemikalier

  VINYLESTER KLÆBEMØRTEL

  check Gode termiske og høje mekaniske belastningsegenskaber
  check Høj klæbeegenskaber, især i alkaliske miljøer​​​​​​​
  check Kan anvendes i fugtige miljøer og vandfyldte huller​​​​​​​
  check Godkendt til en lang række grundmaterialer​​​​​​​
  check Styrenfri vinylester klæbemørtel
  check Hurtigt hærdende

  POLYESTER KLÆBEMØRTEL

  check Hurtig hærdning
  check Passer til en lang række grundmaterialer​​​​​​​
  check Omkostningseffektiv løsning​​​​​​​
  check Formulering med lav lugt (PV45)

  Light-duty anchors: fasteners for every task

  LETTE ANKRE: BEFÆSTIGELSE TIL ENHVER OPGAVE

  Vores lette ankre er designet og fremstillet i henhold til de samme høje standarder som vores mekaniske ankre og klæbeankre og leverer hurtige befæstelsesløsninger i en lang række materialer. Alle produkter i sortimentet testes for egnethed med udtrækningstest, hvor det er relevant.
  Sortimentet omfatter slagankre til hurtig montage samt gipsvæg- og vægankre, som er udformet til at være selvskærende uden at udrette skader på underlaget og sprede belastningen for at undgå udtrækning. Der findes også ankre til mere generelle formål, herunder skrueankre, plugs og plasticankre.

  SKUDMONTAGE: KRAFT UNDER KONTROL

  Vores gas- og krudtpistol forankringssystemer omfatter sømpistoler, tilbehør og søm, som kan drives ind i de allerhårdeste materialer. Det brugervenlige værktøj er designet til at få arbejdet udført hurtigt og professionelt og er ideelt til træ til beton, stål til stål eller stål til beton.