Soft Storage - Værktøjsopbevaring

Softstorage products

HÅRDFØR BEKVEMMELIGHED

Praktiske løsninger til værktøjsopbevaring lavet af kraftigt, robust stof med et sortiment af produkter, der imødekommer forskellige behov. Soft storage-sortimentet er let og holdbart og er ideelt til dem, der er på farten, eller brug på vanskeligt tilgængelige arbejdspladser eller mindre byopgaver.

TSTAK-KOMPATIBILITET

Meget af Soft storage-sortimentet er kompatibelt med det sammenlåselige, stabelbare TSTAK-sortiment, hvilket yderligere øger dine muligheder for værktøjsopbevaring og transport. For at lette overblikket er størstedelen af ​​lommerne i SoftStorage-serien også kompatible med DEWALT organiser-bakkerne. 

KRAFTIGT MATERIALE

Soft storage-sortimentet er omhyggeligt konstrueret, så det tåler daglig brug i hårde byggemiljøer. Produkterne er lavet af kraftigt 1200 denier-polyesterstof, stærkt og holdbart nok til at give varig værktøjsbeskyttelse.

DOBBELT SÅ HÅRDFØR

Soft storage-sortimentet har dobbeltforstærkede lommer, så det kan modstå hverdagens hårde anvendelse. Taskerne har også fuldt vandtæt PVC-bund, som yderligere beskytter tasken mod slid, uanset hvor du stiller den.

 

TASKESORTIMENTET