Elværktøj tilbehør

Maksimal ydelse under de mest krævende forhold

DEWALT tilbehør er designet og testet til at få det bedste ud af dit værktøj. Konstrueret med samme dedikation til ydelse, præcision og pålidelighed som alt vores el-værktøj. DEWALT tilbehør garanterer enestående resultater ved de mest krævende opgaver, hver eneste gang.

LEVETID

Produceret og testet til at få det bedste ud af dit værktøj.

HOLDBARHED

Produceret og testet med samme præcision og holdbarhed som dit værktøj.

HASTIGHED

Garanteret enestående resultater ved de mest krævende opgaver, hver eneste gang.

Increased runtime

KONTROLLERET MOMENT

DEWALT EXTREME® FlexTorq tilbyder sikker fastgørelse med en længere levetid. Indbyggede optimerede torsionszoner absorberer og kontrollerer høje momentkræfter og beskytter bits mod slid og beskadigelse og reducerer belastningen på slagskruetrækkeren og skruen.

STØVFRI BORING

DEWALT hule udsugningsbor er en vigtig del af vores Perform & Protect-sortiment. Hult skaft giver mulighed for støvudsugning med støvsuger, så der er mindre støv, reduceret modstand, hurtigere boring og mindre hulrengøring. De kan også forbindes direkte til DEWALT Airlock-systemet og danne en sikker forbindelse mellem bor og støvsuger.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

SÆTTER STANDARDEN

DEWALT XR Extreme Runtime-tilbehør er designet sammen med XR Flexvolt-sortimentet for at drage fuld fordel af sortimentets øgede kraft og driftstid. Anvendt sammen med DEWALT akku-værktøj sikrer de dig maksimal produktivitet.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

FIND EN LOKAL FORHANDLER

DEWALTs værktøj og tilbehør fås online og hos landsdækkende forhandlere. Kontakt forhandleren direkte for at få bekræftet produktets tilgængelighed. Søg efter forhandlere i nærheden af ​​dig med postnummer eller by.