Vores hurtigst voksende system

Med over 250 produkter, hvortil der stadig kommer flere, er 18V XR-værktøjssortimentet med utallige batteridrevne maskiner vores hurtigst voksende system. Fra slagboremaskiner til rundsave og videre til plæneklippere er du fuldt dækket ind med det konstant voksende 18V sortiment.

KRAFT OG POTENTIALE

Oplad i kortere tid og nå mere. Vores 18V XR Litium-Ion-batterier er tilgængelige op til 5Ah for den mest ekstreme driftstid. 18V XR-sortimentet giver dig nok akku-kraft til at få opgaven løst hvor som helst.

TILPASSET DIN BRANCHE

18V XR el-værktøj er designet og konstrueret til at imødekomme de specifikke behov hos de mest krævende håndværkere og de hårdeste byggepladser.

ØGET DRIFTSTID

Vælg en af sortimentets maskiner med kulløs motor for at opnå den allerbedste ydelse ved krævende opgaver. Gængse mekaniske motorer indeholder kul, der genererer varme og friktion. XR KULLØSE MOTORER generer mindre varme og er mere effektive. Dette eliminerer spildt energi samt maksimerer værktøjets driftstid og levetid.

Increased Runtime

BAGUD KOMPATIBEL, FREMAD TÆNKENDE

XR FLEXVOLT-batterier er bagudkompatible med hele 18V XR-sortimentet, så ethvert værktøj eller oplader, du har, kan bruges med XR FLEXVOLT-batterier. Disse har længer driftstid og bruger mindre energi, så du kan få udført mere.

FIND EN LOKAL FORHANDLER

DEWALTs værktøj og tilbehør fås online og hos landsdækkende forhandlere. Kontakt forhandleren direkte for at få bekræftet produktets tilgængelighed. Søg efter forhandlere i nærheden af ​​dig med postnummer eller by.