Landskabspleje

AKKU-LØSNINGER TIL LANDSKABSPLEJE

Vores alsidige sortiment af akku-værktøj til landskabspleje giver dig mulighed for at tackle og tæmme store udendørsmiljøer som aldrig før. Akku-drevet, praktisk og med forlænget driftstid og forbedret værktøjslevetid har det aldrig været lettere at påtage sig krævende opgaver inden for landskabspleje.

AKKU-DREVET FRIHED

Ingen slæbende kabler og intet behov for adgang til lysnettet under arbejdet - det kan ikke være lettere at anvende vores værktøj til landskabspleje. Opstart er så simpelt som at montere et batteri og trykke en enkelt gang på kontakten, så fingerkontakten med variabel hastighed giver dig både kraft og kontrol.

BATTERI VS. BENZIN

Gængse mekaniske motorer indeholder kul, der genererer friktion og varme, der resulterer i tab af energi og reduceret driftstid. Vi anvender kulløs motorteknologi, der generer mindre varme og er mere effektive med længere driftstid mellem opladninger. Sammen med det kraftfulde 54V XR FLEXVOLT-batteri har vores haveværktøj kraft og driftstid til at konkurrere med traditionelle benzindrevne alternativer.

RENERE, MERE STØJSVAGE, SMARTERE

Sammenlignet med benzindrevet værktøj til landskabspleje tilbyder vores 54V XR FLEXVOLT-sortiment og 18V XR-sortiment renere, mere effektive og bæredygtige løsninger, der genererer markant lavere støjniveauer. Disse fordele er ud over vores berømte pålidelighed, robusthed og holdbarhed.

HÅRDFØR LETVÆGTSDESIGN

Kompakte men robuste letvægtsdesigns minimerer belastningen af dine arme under arbejdet. Kombineret med ergonomiske håndtag giver det mulighed for længere tids anvendelse af værktøjet uden kompromis.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

BAGUDKOMPATIBEL, MEN FREMADRETTET TÆNKNING

XR FLEXVOLT-batterier er bagudkompatible med hele 18V XR-serien, så ethvert værktøj eller oplader, du har, kan drives af XR FLEXVOLT-batterier. Disse kører hurtigere og længere og bruger mindre energi, så du kan få mere udført. Den øgede kraft til 54V giver dig uovertrufne akku-muligheder.

LØVBLÆSERE

Letvægtsdesign, akku-drift og uden benzin - DEWALTs sortiment af løvblæsere er den gasfri løsning til landskabspleje i bolig- og erhvervsområder.

HÆKKEKLIPPERE

Tag kontrollen over landskabsplejen med DEWALTs sortiment af hækkeklippere. Oplev friheden ved akku-drift og ekstrem køretid med nok kraft til at håndtere de mest krævende opgaver inden for hækkeklipning.

PLÆNEKLIPPERE

Dæk et større areal med sortimentet af benzinfri letvægtsplæneklippere fra DEWALT. Bygget til kompromisløs manøvredygtighed og ekstrem køretid for at sikre høj standard af græsklipning i bolig- og erhvervsområder.