Om os


I over 90 år har DEWALT tilegnet sig et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner. I 1923 opfandt Raymond DEWALT radialarmssaven der i årtier fortsatte med at sætte standarden for kvalitet og holdbarhed.

Det var starten på vores længerevarende gode ry blandt professionelle håndværkere: stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig. Dette blev DEWALTs varemærke. De sorte/gule farver er kendetegnet for DEWALT Elværktøj og Tilbehør.


DEWALT i dag

Idag er disse egenskaber indarbejdet i ethvert produkt af DEWALTs brede sortiment af kraftige "bærbare" elektriske værktøjer og tilbehør, gennem en lang erfaring og superb produktudvikling. Professionelle håndværkere har taget DEWALT mærket til sig og det har gjort DEWALT til det bedst sælgende mærke i Nord Amerika idag, samtidig med at det er det hurtigst voksende mærke af professionelt værktøj i verden gennem de sidste 5 år.


Miljømæssigt

Vi er besluttet på at stræbe efter udmærkelse indenfor miljø, sundhed og sikkerhed gennem proces-forbedringer, avvancerede produktions teknikker og forureningskontroller. Vi forventer af vores ledere og medarbejdere at de vedligeholder vore faciliteter efter højeste standarder, minimerer affaldsproduktion, genbruger materialer og produkter når det er muligt og overholder de gældende love og regulativer.


Kontakt os

infodwdan@dewalt.nu
Har du spørgsmål, er du velkommen til at besøge vores Online Kundeservice: www.2helpu.com