JULI 26, 2022

PRODUKT SIKKERHEDSINFORMATION DEWALT DHS780 305MM GERINGSSAV

DEWALT DHS780 305MM GERINGSSAV

DEWALT har identificeret et problem med de bagerste beskyttelsesskærme på nogle af maskiner som er solgt nationalt og online mellem September 2019 og Juli 2022:

  1. Model: DHS780
  2. Type Nummer: 21
  3. Produktions dato koder: Mellem 2019-33 og 2022-06

Hvad er problemet? Den bagerste beskyttelsesskærm kan gå I stykker eller falde af og få kontakt med klingen. Hvis skærmen for kontakt med klingen dette gøre skade på brugeren eller folk i nærheden, da skærmen kan splintre og fragmentere.

Hvad skal jeg gøre? Stop med at bruge geringssaven, tjek model nr., type nr., og datokoden jvf. Billedet ovenfor. Hvis dit produkt er omfattet af problemet, så kontakte vores kundeservice for at modtage et gratis reparationssæt der afhælper problemet.

Kontaktoplysninger:
phone: +45 89872254
email: https://www.2helpu.com/DEWALT/DK/da-DK/Faq

 

BAGERSTE BESKYTTELSESSKÆRME PLACERING OG IDENTIFIKATION - BAGERSTE BESKYTTELSESSKÆRM

HVAD ER DER I REPARATIONSSÆTTET?

Reparations sættet består af ny beskyttelsesskærm og støvafvisende samling, to nye skruer og instruktioner. Den oprindelig nøgle til klingen, som fulgte med saven, er en T30 Torx og kan bruges til at fjerne de gamle skruer og montere de nye.

Instruktioner medfølger og kan også ses online: https://sbd.hubs.vidyard.com

Hvis du har nogle spørgsmål eller problemer med udskiftningen af skærmen, så kontakt vores kundeservice team via kontaktoplysningerne ovenfor.

DeWALT takker dig for din støtte og beklager ulejligheden, som dette medfører.

If you have any questions or difficulties with obtaining or fitting the replacement rear guard, please contact the customer service team using the details above.

DEWALT would like to apologise for any inconvenience caused by this activity.