The McLaren Formula 1 2023 car
TOUGH TOGETHER

SUCCES ER EN HOLDSPORT

Højt pres og uforudsigelighed, i Formel 1 har du brug for et team og værktøj, du kan stole på. Du har brug for total tillid til, hvordan bilen er sat sammen.

McLaren Formel 1 Team samarbejder med DEWALT, fordi hårdhed er i vores DNA. I racerløb måles forskellen mellem sejr og nederlag i millisekunder.

For at hjælpe teamet med at præstere under ekstremt pres, laver DEWALT hårdføre værktøjer, de kan stole på. Fordi biler ikke vinder løb. Det gør folk.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment
play_arrow

McLAREN F1 TEAM VÆRKTØJ

Værktøj bruger mere tid på at arbejde på bilen, end Lando og Oscar gør på at køre den. Du har brug for værktøj, der ikke bukker under for pres. DEWALTs stærke værktøj giver McLaren F1 Team selvtilliden til at være stærkere, kæmpe hårdere og køre hurtigere.

Shot of Lando Norris McLaren Formula 1 2019 -2023 (current) racing driver

"At have stærkt værktøj fra DEWALT er altafgørende for os. At vide, at det er det, der sætter din bil sammen, giver mig en masse selvtillid."

Lando Norris
McLaren Formel 1 Team Driver

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver being used in the fabrication of steel framework/crossmember close-up of LED light

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kulløs slagboremaskine

Når millisekunder betyder noget, har du brug for et bor, du kan stole på, det er derfor McLaren Formel 1-teamet vælger DCD85ME2GT Kompakt slagboremaskine kombineret med POWERSTACK-batterier for den ultimative ydeevne og ergonomi.

Limited Edition DEWALT/McLaren Impact Driver being used to remove water pump housing

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kulløs slagskruetrækker

Uanset om det er på McLaren F1 Team-værkstedet eller under pres på banen, leverer DCF85ME2GT den alsidighed, som McLaren Formel 1-teamet har brug for, når det kommer til at arbejde med befæstelser på de trangeste områder.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kulløs Twin Kit

DEWALT x McLaren F1 Team 18V XR kulløs slagboremaskine og slagskruetrækker i et sæt. Få begge Limited Edition elværktøjer til en bedre pris end hvis du køber separat.

Limited Editon DEWALT/McLaren TSTAK 3-IN-1 Rolling Workshop Bundle combines wheeled mobile storage with the deep storage tool box and the clear-lid organiser

DEWALT x McLaren F1 Team 3 i 1 TSTAK Tower

McLaren Formel 1-teamet har brug for at flytte værktøj og tilbehør rundt på værkstedet hurtigt og sikkert, så de vælger en opbevaringsløsning, de kan stole på. Få den samme ydeevne på arbejdspladsen med Limited Edition TSTAK Tower.

Limited Editon DEWALT/McLaren Backpack 3/4 front view

DEWALT x McLaren F1 Team Pro rygsæk

Ligesom McLaren Formel 1-mekanikere, er der tidspunkter, hvor du skal være selektiv med hensyn til, hvilket udstyr du kan tage med til jobbet. Gå ikke på kompromis med den stærke IP54-klasseficeret Limited Edition Pro-rygsæk.

Overhead shot of the pit crew working on the 2023 McLaren F1 car in the pit lane

KOM MED PÅ HOLDET

Bliv en del af en eksklusiv klub for dem, der er seriøse omkring deres værktøj. Lås op for udvidede garantier, få adgang til nyheder og begivenheder og se nemt, hvornår dit værktøj skal serviceres.

FIND EN LOKAL FORHANDLER

DEWALTs produkter og tilbehør er tilgængelige online og hos forhandlere i hele landet. Søg efter forhandlere i nærheden af dig ud fra dit postnummer eller din by.

Image of a car with McLaren x DeWalt competition.

DIN CHANCE FOR AT VINDE EN MCLAREN VIP OPLEVELSE TIL MONZA

Køb et valgfrit DEWALT 18V XR elværktøj eller 18V XR haveprodukt for at få chancen for at VINDE en McLAREN F1 TEAM VIP OPLEVELSE til MONZA.

DIN CHANCE FOR AT VINDE
EN MCLAREN VIP OPLEVELSE TIL MONZA

Køb et valgfrit DEWALT 18V XR elværktøj eller 18V XR haveprodukt for at få chancen for at VINDE en McLAREN F1 TEAM VIP OPLEVELSE til MONZA.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment
play_arrow