POWER OF CORDED

FREEDOM OF CORDLESS

Vi har ændret spillets regler med det nye DEWALT XR FLEXVOLT batteri

HVAD ER XR FLEXVOLT?

XR FLEXVOLT er et sortiment af 54V el-værktøj, der tilbyder køretid og ydelse, der aldrig er set før. For første gang kan professionelle håndværkere roligt påtage sig krævende opgaver uden at have behov for adgang til lysnettet.

Denne innovation betyder, at du for første gang kan få 54V kraft til en lang række værktøj uden besværet med kabler. XR FLEXVOLT er det eneste batteri på markedet, der kan skifte fra 54V til 18V, hvilket gør det bagudkompatibelt med dit eksisterende 18V XR el-værktøj.

SE SORTIMENTET
XR Runtime

Tilbehør fremstillet til at maksimere produktiviteten

Når opgaven skal udføres, vil dette tilbehør, der er optimeret til XR FLEXVOLT, holde dig i gang hele dagen. Hvert produkt i sortimentet af savklinger og slibeskiver er designet til maksimal produktivitet og maksimal effektivitet..

Game Changer

FREMTIDENS BYGGEPLADS

Forestil dig en byggeplads, hvor et virvar af kabler og store generatorer hører fortiden til. En byggeplads, hvor alle håndværkere kan arbejde hurtigere, mere sikkert og mere effektivt end nogen sinde før.

DEWALT har udviklet et sortiment af XR FLEXVOLT el-værktøj. Professionelle håndværkere i byggeriet kan bruge akku-teknologi ved krævende opgaver, hvilket ikke tidligere har været muligt.