Perform & Protect

I 2007 gav DEWALT sig selv den udfordring at udarbejde verdens mest omfattede system af sikkert, højtydende professionelt værktøj til byggebranchen

Dette er vores Perform & Protect System, som består af produkter, der overholder de strenge krav til et eller flere af følgende fokusområder: Vibration; Støv; Kontrol.

KLIK HÉR

OG SE DATA FOR STØJ OG VIBRATION

Vibration

Op til 50% lavere vibration

Støv

Branchens ledende løsninger inden for støvudsugning

Kontrol

Unikke og innovative egenskaber inden for momentkontrol

Når du ser logoet for Perform & Protect, ved du, at produktet har dit helbred i fokus uden at gå på kompromis med ydelsen eller holdbarheden, du kender fra DEWALT's GUARANTEED TOUGH

Vibration

Op til 50% lavere vibration

Udsættelse for vibration kan forårsage en række tilstande kollektivt kendt som hånd-arm vibration (HAV). Af andre tilstande kan nævnes karpaltunnelsyndrom og hvide fingre

Når Perform & Protect-logoet anvendes for vibration, garanterer det, at det tre-aksielle vibrationsniveau er reduceret, så anvendelsestiden er øget uden at reducere ydelsen.

Støv

Branchens ledende løsninger inden for støvudsugning

Luftbåren støv kan føre til en række langtids helbredstilstande så som silikose og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL)

Når Perform & Protect-logoet anvendes for STØV, er du garanteret, at risikoen for at inhalere støv er reduceret for at give et renere og mere sikkert arbejdsmiljø.

Kontrol

Unikke og innovative egenskaber inden for momentkontrol

Når man borer og skærer er der en risiko for, at værktøjet kan køre fast. Dette kan forårsage ødelæggelser på værktøjet eller personskader.

Når Perform & Protect-logoet anvendes for kontrol, er man garanteret, at ekstra innovative egenskaber inden for momentkontrol er inkorporeret i værktøjets design.